-
-10%
6.25€5.65€ s DPHQuendel BIO dóza 40g
Podľa Hildegardy priaznivo pôsobí na:
- vyrážky (tiež krém z materinej dúšky)
- akné
- neurodermatitídu
- prečistenie krvi
- ako dôležité kuchynské korenie
„Má sa pridávať do zeleniny a mäsových pokrmov tak často, ako to je možné. Odporúča sa variť často so zeleninou a mäsom, čím podporuje čistú pokožku. Hildegarda z Bingenu považovala toto korenie za „korenie pokožky“.
„Keď človek má choré mäso, tak že jeho mäso (koža) vykvitne ako prašivá, nech vezme materinu dúšku a je ju s mäsom alebo zeleninou často varenú, a mäso jeho tela od toho ozdravie a očistí sa.“ – Hildegarda z Bingenu -
-10%
9.25€8.35€ s DPHQuendel BIO 100g
Podľa Hildegardy priaznivo pôsobí na:
- vyrážky (tiež krém z materinej dúšky)
- akné
- neurodermatitídu
- prečistenie krvi
- ako dôležité kuchynské korenie
„Má sa pridávať do zeleniny a mäsových pokrmov tak často, ako to je možné. Odporúča sa variť často so zeleninou a mäsom, čím podporuje čistú pokožku. Hildegarda z Bingenu považovala toto korenie za „korenie pokožky“.
„Keď človek má choré mäso, tak že jeho mäso (koža) vykvitne ako prašivá, nech vezme materinu dúšku a je ju s mäsom alebo zeleninou často varenú, a mäso jeho tela od toho ozdravie a očistí sa.“ – Hildegarda z Bingenu -
-9%
5.30€4.80€ s DPHGalgant dóza 40g
Hildegarda odporúča užívať pri:
- srdcovej slabosti
- záchvatoch angíny pektoris
- prevencii proti infarktu a po liečbe
- stavoch vyčerpania
- slabosti krvného obehu
- únave
- ťažkostiach so žalúdkom a črevami
- nevoľnosti
- nadúvaní
- ťažkostiach pri menštruácii
- poruchách prekrvenia
- chrípke
- na zvýšenie imunity
- horúčke
- ako dôležité kuchynské korenie
„Galgant je teplý a má silu liečiť. Kto trpí bolesťami srdca a komu zo strany srdca hrozí záchvat slabosti, nech zje dostatočné množstvo galgantu a bude mu lepšie. A človek, ktorý ma v sebe páľavu – horúčku, nech vypije galgantový prášok rozpustený v pramenitej vode, a ten uhasí páľavu.“ – Hildegarda z Bingenu
-
Odporúčaný-10%
7.95€7.15€ s DPHGalgant 100g
Hildegarda odporúča užívať pri:
- srdcovej slabosti
- záchvatoch angíny pektoris
- prevencii proti infarktu a po liečbe
- stavoch vyčerpania
- slabosti krvného obehu
- únave
- ťažkostiach so žalúdkom a črevami
- nevoľnosti
- nadúvaní
- ťažkostiach pri menštruácii
- poruchách prekrvenia
- chrípke
- na zvýšenie imunity
- horúčke
- ako dôležité kuchynské korenie
„Galgant je teplý a má silu liečiť. Kto trpí bolesťami srdca a komu zo strany srdca hrozí záchvat slabosti, nech zje dostatočné množstvo galgantu a bude mu lepšie. A človek, ktorý ma v sebe páľavu – horúčku, nech vypije galgantový prášok rozpustený v pramenitej vode, a ten uhasí páľavu.“ – Hildegarda z Bingenu
-
-10%
15.40€13.85€ s DPHDiptam 100g
Podľa sv. Hildegardy táto korenina priaznivo pôsobí na:
- artériosklerózu
- poruchy krvného obehu
- trombózy
- močové kamene, močový piesok
- koronárnu aterosklerózu
- žlčové kamene
- poruchy metabolizmu tukov
- vysoké hodnoty cholesterolu
„Keď v človeku začínajú rásť močové kamene, tak rozbije na prášok jasenec a zje tento prášok často so pšeničným chlebom a to zabrzdí ďalší rast kameňov. Ak je v človeku kameň už vyrastený, dá prášok z jasenca do – v mede zmiešaného vínneho octu a pije to často a močové kamene v ňom sa rozpadnú. Ale aj keď niekto trpí na srdce zje z jasenca takto urobený prášok a bolesť srdca ustúpi.“ Hildegarda z Bingenu
-
-10%
17.95€16.15€ s DPHBertram 100g
Univerzálne korenie Hildegardinej kuchyne, ktoré podporuje dobré trávenie.
Ďalej podľa sv. Hildegardy priaznivo pôsobí:
- znižuje zlé šťavy a tvorí dobrú krv
- ako resorpčný prostriedok na príjem a premenu pre život dôležitých vitálnych látok
- pri poruchách trávenia
- podvýžive
- zhubnej anémii (chudokrvnosti)
- cukrovke
- ako dôležité kuchyňské korenie
„Pre zdravého človeka je dobré ho jesť, pretože zamedzuje v človeku hnilobu a množí v človeku dobrú krv a upravuje jasnú myseľ v človeku. Toho, ktorý už vo svojom tele takmer zomrel, privedie zase k sile.“ – Hildegarda z Bingenu
-
-10%
10.60€9.55€ s DPHBertram dóza 50g
Univerzálne korenie Hildegardinej kuchyne, ktoré podporuje dobré trávenie.
Ďalej podľa sv. Hildegardy priaznivo pôsobí:
- znižuje zlé šťavy a tvorí dobrú krv
- ako resorpčný prostriedok na príjem a premenu pre život dôležitých vitálnych látok
- pri poruchách trávenia
- podvýžive
- zhubnej anémii (chudokrvnosti)
- cukrovke
- ako dôležité kuchynské korenie
„Pre zdravého človeka je dobré ho jesť, pretože zamedzuje v človeku hnilobu a množí v človeku dobrú krv a upravuje jasnú myseľ v človeku. Toho, ktorý už vo svojom tele takmer zomrel, privedie zase k sile.“ – Hildegarda z Bingenu