Vítame Vás v našom internetovom obchode!
  • -10%
    19.90 17.90 s DPH

    Jedľový krém

    Hildegarda odporúča používať jedľový krém pri:

    • bolesti žalúdka a čriev
    • ochorení pankreasu a sleziny
    • žlčníkovom záchvate
    • kŕčovitých bolestiach
    • žalúdočno – črevnej kolike
    • bolesti hlavy pri vysokom krvnom tlaku
    • zápale prínosových dutín
  • -10%
    30.65 27.60 s DPH

    Fialkový krém INTENSIV

    Hildegarda odporúča fialkový krém pri:

    • rakovine pokožky
    • rakovine hrudníka
    • hemoroidoch
    • bolestiach hlavy
    • ochorení lymfatických uzlín
    • pre upokojenie podráždenej pokožky

    „Miesto na tele, kde rakovina alebo iné červy rozožierajú človeka, masti  dookola a na to s týmto krémom a ona (rakovina) zomrie, keď z toho ochutná. Ale aj iné vredy , kde človek trpí, natieraj s touto masťou. A keď niekto trpí na hlavu, natieraj mu s tým čelo naprieč.“ – Hildegarda z Bingenu

  • -10%
    11.45 10.30 s DPH

    Hildegardina pôstna polievka BIO

    Táto čisto rastlinná polievka sa skladá z vysokohodnotných prírodných látok, ktoré boli svedomito vybrané podľa náuky o správnej výžive podľa sv. Hildegardy z Bingenu. Uvedomelé zrieknutie sa zaťažujúcich potravín a vyvážená strava sú dôležité pre stabilné zdravie. Hildegarda preto odporúča primeraný pôst, napríklad aj s touto pôstnou polievkou na špaldovej báze a s Hildegardinými bylinami. Tento pôst nemá nič do činenia s hladom, práve naopak, podporuje správne fungovanie organizmu prostredníctvom príjmu primeraných a plnohodnotných potravín.

  • Odporúčaný-10%
    12.10 10.90 s DPH

    Hildegardina delikátna polievka BIO

    Hildegardina delikátna polievka je prírodný zeleninový pokrm, vyhovujúci zásadám správnej výživy. Neobsahuje živočíšne zložky, stužené tuky, pór, kapustu, droždie ani cukor, žiadne látky zlepšujúce chuť a konzervačné látky. Dodáva energiu a posilňuje zdravie človeka. Je obľúbená pre rýchlu prípravu a výbornú chuť. Je možné ju používať aj ako bio vegetu do základov pre polievky, omáčky, mäsové a zeleninové jedlá.

  • -9%
    2.65 2.40 s DPH

    Bylinné polievkové kocky BIO

    Tieto bio bylinné polievkové kocky sú vhodné na jednoduché a rýchle zhotovenie zdravej polievky, ale aj do základov najrôznejších jedál. Majú čisto rastlinné zloženie s prídavkom odporúčaných Hildegardiných bylín a korenín.

  • Odporúčaný-10%
    5.35 4.80 s DPH

    Šalátové korenie BIO

    Táto koreninová zmes obsahuje starostlivo získavané Hildegardine byliny a prírodnú kamennú soľ. Jedinečná zloženie prísad slúži a prispieva k plnohodnotnému zdraviu, pritom má výbornú a netradičnú chuť. Korenie je vhodné na šaláty, ale aj do ďalších jedál.

  • -10%
    9.30 8.40 s DPH

    Jemné bylinné korenie BIO

    Pre zdravú a výživnú kuchyňu je jemné bylinné korenie vhodné na prípravu najrôznejších jedál, napríklad na mäso, zeleninu, cestovinové pokrmy, do omáčok či polievok. Vyznačuje sa delikátnou a príjemne zvláštnou chuťou, ktorá pochádza z netradičných bylinných prímesí odporúčaných sv. Hildegardou z Bingenu. Tieto byliny slúžia ako základ pre prírodnú výživu a robia pokrmy delikátne a lahodné.

  • -10%
    5.10 4.60 s DPH

    Bylinná soľ BIO

    Tento prírodný produkt je výborný pri príprave stravy. Zlúčenie bylín v takejto forme podporuje rovnováhu štiav v človeku. Skladba jednotlivých zložiek týchto chutných bylinných zmesí je čisto rastlinná, bez droždia a látok, ktoré zlepšujú chuť. Prírodné prísady podporujú trávenie a robia jedlá stráviteľnými. Výhodou je najmä jeho všestranné použitie, ako pri mäsových, tak aj pri vegetariánskych jedlách. Využíva sa i na zlepšenie a zjemnenie cestovinových jedál a nátierok na chlieb.

  • -10%
    10.95 9.85 s DPH

    Sivesan

    Hildegarda hovorí, že tento prášok pomáha:

    • posilňuje imunitný systém a celkový zdravotný stav
    • pre zdravú pleť
    • zabezpečuje dobré trávenie a vstrebávanie živín
    • metabolizmu a zlepšeniu krvného obehu
    • infarktovým pacietom
    • pri angíne pectoris
    • pri trombózach
    • pri vysokom krvnom tlaku
    • pri nadmernom potení
    • pri nadúvaní
    • pri manažérskych chorobách

    „Jednu hodinu po obede dať takýto zmiešaný prášok do teplého, ale nie horúceho vína a piť to. Tento prášok udrží človeka, ktorý je zdravý pri zdraví, chorého urobí silným a dá mu aj dobré trávenie, dodá silu a dobrú a peknú farbu tváre. Po jedle (v teplom víne) vziať, prinesie osoh každému človeku, ktorý môže byť zdravý alebo chorý.“ – Hildegarda z Bingenu